Min karriere...

Linda og baronen

Jeg debutterede som skuespiller på Folketeatret i 1991 i forestillingen "Parasitterne". Forud for dette var havde jeg været tilknyttet som statist siden 1985. Men fra 1991 blev jeg optaget i Dansk Skuespiller Forbund.

Efter Folketeatret var jeg kort forbi Nørrebros Teater i forestillingen "Spillemand på en tagryg", inden jeg kom til Søholm Parkteater i 1996 og medvirkede i forestillingen "Den dresserede dukke".

Derefter slog karrieren over i en del børneteater, hvor jeg bl.a. var engageret på Taastrup Teater i forestillingerne "Linda og Baronen", "Cassius og Floridor" og senest "Paraplyerners oprør".

Denne periode inspirede mig til at starte mit eget omrejsende børneteater "Multi Teatret", som har bragt mig rundt i Danmark.

I de senere år har jeg været involveret i mange forskelligartede genrer: Musik teater, klassisk teater og performance teater.

Inspireret af queer tendensen, har jeg i gruppen "Original Man m/k" desuden arbejdet meget med min "mandefigur" - på grænsen mellem kønnene. Her har vi bl.a. haft et tæt samarbejde med Teater Zeppelin.

Udover en meget aktiv karriere inden for teatret, har jeg efterhånden også været involveret i en række TV- og filmprojekter - senest på Anna Pihl - TV2.